Τρόποι Πληρωμής

 

1. Πληρωμή κατά τη παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

 

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας ύψους έως 400€ κατά τη παράδοσή της στο χώρο σας .

 

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολόκληρη την Ελλάδα για τα δέματα που δε ξεπερνούν τα 9 κιλά  (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος), εφόσον η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί με την εταιρία Courier που συνεργαζόμαστε.

 

Στη περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για τη παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

 

Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα μας σας ενημερώνει για το ακριβές κόστος των εξόδων αποστολής της παραγγελίας σας και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το τρόπο αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία).

 

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Εξοφλήστε τη παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας 

 

ΤΡΑΠΕΖΑΙΒΑΝ  ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΗGR4301101430000014300640332– 143/006403-32

 

Δικαιούχος: MORAKIA OE

 

Αν χρησιμοποιείτε web banking*, επιλέξτε τη τράπεζα που επιθυμείτε (κάνοντας κλικ στο όνομα της κάθε τράπεζας) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking*) της τράπεζας σας.

 

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και ο χρόνος αποστολής της, υπολογίζεται από την ημέρα της πληρωμής.

 

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα και το επώνυμό της παραγγελίας σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας

 

*Στη περίπτωση που επιλέξετε τη κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της www.morakia.gr βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα(OUR).

 

3. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

 

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, American Express ή Diners μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

 

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας της Εθνικής τράπεζας.

 

4.α) Πληρωμή μετρητοίςπαραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας από την αποθήκη μας, στη διεύθυνση Αγίας Γλυκερίας 62-64, 11146, Γαλάτσι (απαιτείται προκαταβολή στο φυσικό μας κατάστημα η μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατόπιν συνεννόησης)

 

4.β) Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρταςπαραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας από την αποθήκη μας, στη διεύθυνση Αγίας Γλυκερίας 62-64, 11146, Γαλάτσι 

 

Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία πρέπει να παραληφθεί από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, δεν επιτρέπεται η παραλαβή από τρίτο πρόσωπο.